Projecte Art Social

Em resultaria impossible definir quins són els fils que mouen les vides de les persones: Si hi ha un destí escrit o si l´anem construïnt nosaltres amb els nostres actes i decisions. Si la fe i les creences de cada un són les que ens empenyen  a seguir un camí o un altre. Si és un tema d´energies o de la voluntat i de l´esforç de cada un. Si és qüestió de sort. Si és estar en el moment adequat en el lloc encertat. Si…..

Cada persona té les seves experiències i la meva em porta a que, cada un de nosaltres, en moments claus de la nostra vida, necessitem que ens donin una o vàries oportunitats.

A través de l´art ens manifestem, i amb aquest projecte només busco que les persones puguin introduir-se a la fotografia i arribar a viure d´una manera solvent i independent mitjançant el seu talent artístic.

En col·laboració amb una ONG del Brasil, es repartiran 20 càmeres fotogràfiques entre adolescents de 15 a 20 anys. Cada mes és farà una selecció de la millor foto i l´autor rebrà un premi de 100 euros.  Al gener es farà un concurs amb les 12 millors escollides durant l´any i el guanyador obtindrà un premi especial de 200 euros.

Les fotos s´aniran penjant a l´espai de Galeria d´art de forma permanent.

Espero que ho disfrutem!

Els comentaris estan tancats.