Inici Nani Navarro Amor entre cadiretes Galeria Bloc Botiga Regala-rt Contacte

Cap d’any tailandès : Tinder es queda curt

No sé com explicar la nit d ahir.
Després d estar 12 dies a la plàcida illa de koh lipe deixant el cervell gairebé en pla, ahir vem tornar a Bangkok.
L arribada va ser TRIOMFAL.
A Bangkok hi ha un carrer que és com el carrer més horrible que té qualsevol ciutat en el sentit turístic. Vindria a ser com les rambles però portat a l extrem. Parlo de Khaosan road.
Encara no sé el motiu, però en Manel va agafar una habitació per les nits que ens queden en el putu centre del carrer. Mentre esperàvem l avió de tornada a Bangkok, em va donar per llegir les opinions : No lo recomendaría ni a mi peor enemigo, nos pasábamos las noches matando cukis, las sábanas estaban llenas de pelos, salimos de allí pitando…
Ens va entrar un mal rollo, que ja anàvem més que creuats.
Arribem a Bangkok, i després d estar 2h en l Uber Thai, (Crab), ens va dir que alguns carrers per arribar a l hotel estaven tallats i que havíem de caminar fins al centre del khaosan. Vem baixar del taxi envoltats de gent, i em va caure la primera galleda D aigua (literal). Em vaig cagar en tot, però no vaig tenir molt de temps a reaccionar perquè seguidament em va caure la segona. Va ser llavors quan em vaig adonar que estava en plena guerra aquàtica on no hi havia pietat.
Estem enmig del cap D any tailandès, la festa de les festes, i la tradició és veure a gent de totes les edats sense excepció, amb unes pistoles D aigua super sofisticades fent autèntiques batalles campals d AIGUA.
Per baixar pel carrer, que habitualment només trigues set minuts, vem estar una hora i mitja. Vem arribar xops al primer hotel, però com que estàvem súper ratllats pels comentaris, no se ns va acudir millor idea que canviar a un altre hotel que estava al mateix carrer però més amunt.

Il.luminats…

Creuar això no va ser una tasca fàcil. Música a tot trap, gent tirant aigua per tots cantons, i persones per tot arreu donant ho tot durant km.

A l arribar al nou hotel vaig pensar… La venjança serà terrible. Així que vem deixar les motxilles, vem anar a comprar dues ampolles d aigua congelada, i que comenci la festaaaa!!
Pels carrers tothom va mullat perquè tothom va disparant aigua. Quan s acaba l aigua de les pistoles, pots reomplir la per 5 baths a les paradetes que hi ha pel carrer. Si és aigua congelada, et cobren 10baths. Més car, però mola més.
La sensació és brutal. O sigui, tothom està de festa, pots tirar li aigua gelada a la cara a qualsevol persona i la resposta és una lluita on et vas perseguint a veure qui puteja més a l altre.
Pels que no tingueu parella, això li dóna mil voltes al tinder.
No veig l hora d implementar aquesta celebració a Badalona.

You can leave a response, or trackback from your own site.

Deixa un comentari

You must be logged in to post a comment.