Inici Nani Navarro Amor entre cadiretes Galeria Bloc Botiga Regala-rt Contacte

Vida a port: Entre el musulmà i el jueu

Hem hagut de parar la navegació tres dies per diferents motius i tots principals.
Per un cantó, la gènova està super cardada des de fa temps, es veu . Esperàvem una peça des d’Atenes que no arribava, i quan ha arribat i l ha canviat, ha vist que hi havia una altra de trencada també. Per sort, d aquesta última tenia Recanvi. M ha dit que ens ha fet un apanyo que espera que ens duri 😅.
Vem arribar a Porós divendres, i encara estem aquí, fet inusual en la nostra trajectòria, on no dormim mai a port.

Per altre part, en Manel, intentant recollir la gènova manualment, es va tornar a trencar l esquena. Aquest cop sembla que ha estat més fort que el D Atenes, perquè li costa molt caminar pel dolor. En aquestes condicions, no podem sortir, perquè el meu nivell de grumet encara és massa elemental. Esperarem.

La situació a port segueix sent la mateixa : a la dreta, els jueus. A l esquerra, els francesos d origen túnicià, que només em fa senyals amb el dit de que el jueu no hi toca.
Mig port és de francesos i dels seus amics. Un parell són metges, i tots han passat pel Nostre barco per tocar l esquena del Manel I ens han deixat medicaments varis.
El jueu ahir em va dir que em donaria unes pastilles que li anirien bé per l esquena, però per la nit ens va dir que la seva dona, que treballa en una empresa de seguros, li va recomenar que millor no ens els donés, perquè si no li sentaven bé, els podríem denunciar. Se m va caure un tros de préssec al plat quan vaig sentir això.
Per altre part , ahir a les sis del matí, algun il·luminat va tirar focs artificials i em va mig despertar. Aquest matí, quan m he aixecat, el jueu ja m ha fotut el rollo de: Has vist, has vist, la gent és idiota! Han tirat focs artificials i em podrien haver cremat el barco!! Jajajajajajajaja, per favooooooorsiusplaaaaaau!
En fi, podria estar hores escrivint sobre aquest personatge; segur que quan marxi trobaré a faltar tanta estupidesa en un sol home.
La calidesa familiar del musulmà xoca frontalment amb la paranoia constant del jueu. Estic convençuda de que porta un kalashnikov sota coberta.
Els prejudicis…

You can leave a response, or trackback from your own site.

Deixa un comentari

You must be logged in to post a comment.