Inici Nani Navarro Amor entre cadiretes Galeria Bloc Botiga Regala-rt Contacte

NAVEGANTE NO HAY CAMINO

Això és exactament el que va passar:

Aquest estiu el Manel volia anar tot el mes a Thailand. Cada dia mirava vols per volar a Bangkok, on ja hi havíem estat al 2016 i havíem sigut més feliços que dos perdissos. El tema és que jo no ho veia clar, perquè a l agost a Thailand pot ser que el temps es comporti, o que ens agafi el monzón de les nostres vides. Però clar, com convèncer al Manel de canviar de plans amb la cara d entusiasme que planificava el viatge…

Així que pensant pensant, se m va ocórrer la més disparatada idea que sabia que seria gairebé impossible de realitzar, però que el tindria distret durant unes setmanetes: anar a navegar dues setmanes per Grècia en un veler. La proposta va tenir tant D èxit, que en qüestió de segons ja no sabíem ni on estava Tailàndia.
He de dir que no li ha estat fàcil, que realment pensava que no ho aconseguiria, que ell també es pensava que no ho aconseguiria i va tenir nits de tirar la tovallola, però no sé ni ben bé com, aquí estic, asseguda a l avió destinació Atenes, a punt de pujar per primer cop a la meva vida a un veler, i amb una maleta on només porto aletes, ulleres i canyes de pescar.
La professional tourist is back!!!!!

You can leave a response, or trackback from your own site.

Deixa un comentari

You must be logged in to post a comment.