Inici Nani Navarro Amor entre cadiretes Galeria Bloc Botiga Regala-rt Contacte

Exigeixo pujada de categoria professional : De grumet a Capitana I

Avui el Manel s ha despertat que pensava que li hauria de fer un nusets D aquests mariners entre l esquena i les cames. Ha trigat una estona en poder se alçar, el que no era gaire bona senyal.
Començaven ja el 4art dia al port de Porós i l agobio estava començant a apoderar se de nosaltres. Així que, no sé ni com, en una decisió ultra ràpida , m’he vist fent petons i abraçades als francesos i recollint l ancora mentres el jueu em vigilava.
El nostre mode de procedir és que el Manel em diu el que he de fer, i jo executo. Tira de la corda verda, recull la marró (m ha de parlar per colors i en llenguatge bàsic ). Així hem tret la major, la genova en principi reparada, i hem navegat fins a Epidauro.
Degut a que les meves funcions dins del barco han canviat i ara tinc més responsabilitats, he exigit una pujada de categoria professional, de grumet a Capitana primera,com a mínim .
Estic experimentant sensacions noves. El barco és ara la meva casa, és mou amb mi i sento com si camines sobre el mar, que amb un vent equilibrat, em porta als ports gaudint del silenci de la navegació i del paissatge esplèndid.
Em sento beneïda.

You can leave a response, or trackback from your own site.

Deixa un comentari

You must be logged in to post a comment.