Inici Nani Navarro Amor entre cadiretes Galeria Bloc Botiga Regala-rt Contacte

6è dia de Navegació : La Gènova s’ha trencat

Avui, 6è dia de navegació, hem desplegat les dues veles que té el barco: la major i la génova. Ha estat un moment espectacular :feia vent, el veler anava escorant a sis nusos (navegació tranquil.la),fins que, arribant a Porós, hem decidit parar a una caleta per banyar nos abans D entrar a port.
Comencem a recollir la p. Gènova, i a mig camí s ha tornat a atrancar. Sort que avui no feia el vent del segon dia, perquè m hagués agafat algo. En Manel l ha aconseguit lligar amb les mans, però era evident que no podíem continuar el viatge en aquestes condicions.
Un cop a Porós, ha vingut el tècnic i després d observar la situació, ha dit que s havia de desmontar la génova sencera perquè hi havia una peça que estava torçada, i per això no girava. Han estat treballant durant dues hores, han recollit tota la vela, i per uns moments el barco se ls hi ha anat de les mans, i hem començat a donar cops al barco de la dreta, on el propietari és un Israelí.
L israelí de cuyo nombre no quiero acordarme, està viatjant amb la família des de fa dos mesos (la dona i tres fills). S aprecia ràpidament que la dona està fins els collons, I pel que acaba de comentar fa una estona (a la que pot ens dóna conversa), en dos dies marxa a Tel Aviv. Per ser una mica cordial, – que ens hem estat a punt de menjar el seu barco-, li he dit que jo havia estat a Israel i a Palestina. Primer no m ha dit res, però ara fa una estona (5hores després), ha vingut per dir me que venia a corregir me, perquè Palestina NO existeix. Li he dit que al meu passaport tenia el segell, però tot i amb això ha insistit en dir que allò potser fa dos mil anys, era alguna cosa, però que ara, evidentment, no. Jo, amb la vela desmuntada i el Manel lisiat amb la contractura de l esquena, la veritat és que no tenia ganes de discutir, i no he volgut contestar. Això ell ho ha interpretat com que podia seguir parlant, i m ha dit que Isabel I va fer fora als jueus i Espanya no és un país amic, que els evangelistes són els culpables del que passa a Turquía, i que a Palestina ja no queda vida Intel·ligent, només terroristes suïcides. Bé, al que jo anomeno Palestina, perquè evidentment, no existeix (ha remarcat).
He estat a punt de treure una catifa al port i començar a resar mirant a la meca a veure què li semblava, però el deixarem dormir tranquil …

You can leave a response, or trackback from your own site.

Deixa un comentari

You must be logged in to post a comment.