Inici Nani Navarro Amor entre cadiretes Galeria Bloc Botiga Regala-rt Contacte

1er dia de navegació

  1. Avui hem sortit a navegar. La sortida del port ha estat espectacular ; vull aclarir que jo no sabia que estàvem sortint. Estava tranquil.lament recollint no sé quina corda que m ha passat el grec del barco del costat, quan de sobte he començat a sentir crits de Però deixa anar la cordaaaaaa. (la de l altre costat). Bueno, histerisme total:, el barco ha començat a anar sense fre cap al barco del costat, i quan ja ens pensàvem el pitjor i jo ja havia tancat els ulls i donar la fiança per perduda, el Manel, que estava suant la gota gorda, ha aconseguit redreçar el barco mentre murmurava quina vergonya quina vergonya . Les primeres milles han estat de crits mútus, però ho hem solucionat.
    Pels neòfits com jo de la navegació, he de dir que hem anat a Eigina, la illa que queda més a prop d Atenes, a una mitja de 6 nusos l hora (això ve a ser la velocitat). És a dir, que dues hores i mitja hem fet unes 13 milles, sense motor, només amb la vela Gènova.
    El show ha estat en arribar aquí. La Génova no s enrollava bé i en Manel es pensava que era per causa de la meva inutilitat. Ho ha intentat fer ell, però tampoc ha pogut, i m he sentit reconfortada. Tanda de crits, que els velers veïns miràven amb atenció, i finalment tirada de l ancla.
    Jo, honestament, pensava que l àncora era un objecte decoratiu del barco, i tot i que jo era la que anava deixant anar la cadena, l àncora no s havia mogut del puesto. A part, un tros de Gènova no s havia liat I em donava cops al cap. Així  era impossible procedir. Els veïns penso que estaven cagats de veure el que fèiem, que el mapa ha traduït en això.

    Bé, només puc dir que tot i que portem tres hores donant voltes sobre el mateix lloc, diria que no em marejo i que l aigua està… Per beure se la. I l experiència… Per seguir

You can leave a response, or trackback from your own site.

Deixa un comentari

You must be logged in to post a comment.