Inici Nani Navarro Amor entre cadiretes Galeria Bloc Botiga Regala-rt Contacte

SÓC A DUBAI (i estic flipant)


Dubai, 30ºC

El turisme professional m´ha portat a passar 9 hores a l´aerport de Dubai.

Com que no sabia molt bé què fer,  després de passejar-me  durant una hora amb cara de no haver sortit mai de Badalona, he arribat a la meva terminal.

He vist que hi havia el Lounge pel business club, i he pujat les escales per a veure que tal. M´he anat acostant tranquil.lament sense abandonar l´expressió de és el primer cop que surto de casa.
Llavors la noia m´ha dit, molt amablement, que sentint-ho molt, no em podia deixar entrar, i que l´opció era que pagués 80 euros per una nit a l´hotel de l aerport.

El que la noia no sabia, és que  després de tants de viatges amb la Keim, he recordat que una turista professional estirarà el llençolet al terra i ale.  Així que he donat mitja volta dirigint-me a la sortida i pensant on m´estiraria sense cridar molt l´atenció entre tant de glamour, quan se m´ha apropat un noi, en Sha, que m´havia vist entrar i sortir de la mateixa manera que havia entrat.

En Sha és de Sri Lanka i treballa a la sala lounge. M´ha preguntat com em deia (Nani), d´on era (Barcelona- uou!)  i què feia (artist- really?) i cap a on anava (Vietnam- backpacking?-Yes!).
Llavors m ha dit que l´esperes 15 minuts abaix, que em colaria per la part del darrere.  I ara resulta que estic fotent-me les botes amb el bufet gratuït, amb wifi gratuït, i ell que ve de tant en tant a fer-me companyia.  També hi  ha dutxes i llits per dormir. Resulta que aquest lounge ha guanyat al best lounge del món del 2014.

ENCANTADA I SINCERAMENT AGRAÏDA, SHA !!!

You can leave a response, or trackback from your own site.

Deixa un comentari

You must be logged in to post a comment.