Inici Nani Navarro Amor entre cadiretes Galeria Bloc Botiga Regala-rt Contacte

INOWROCLAW : De qui va ser la culpa.

Varsòvia, Gener, -15 ºC.

Tenia 30 minuts per sortir de l´aeroport i arribar a la galeria de Varsòvia on s´havien d´exposar 3 obres meves en una col.lectiva. Estava tot molt  nevat, i vaig aconseguir ficar histèric al taxista, i també a la noia italiana amb la que compartia el taxi. Gooo  !!!!!!!!!!!!  Gooooo !!! Gooooooooooooo !!!!!!!!!!!!

Vaig arribar cinc minuts abans, fent  la meva  entrada triomfal obrint la porta i explosionant amb el meu crit de guerra:

EEEEEEEEEEEEEEEEEEHHHHHHHHHHHHHHH!!!!

Hi havia unes 10 persones, alguns d´ells artistes encara muntant. Es va fer un petit silenci, on algunes cares van girar-se per mirar-me, però seguidament tothom va seguir amb lo seu sense gaire expressió ni emoció. POLSKI STYLE.

Elles dues ja hi eren allà.

Poc a poc es va anar omplint d´artistes i de galeristes. Jo estava esperant Lukasz, que estava a la manifestació per la llibertat d´Ucraïna, i feia tard. Es va acabar la conferència, i l´organitzadora em presentar  una noia de la meva edat que anava amb la seva mare.

-La Nani és artista, de Barcelona, i farà una exposició a la Galeria al mes d´abril aquí a Varsòvia. La Pani Danuta és pintora i propietària d´una galeria.

(Parlem, parlem, parlem…).

Danuta: I els teus quadres quins són?

Nani: Aquells tres de l´entrada.

D-Oh! M´han encantat! Li he comentat fins i tot a la meva filla. Com ho fas?

N: (Tècnica secreta a punt de ser patentada!!!) Res, barreja de colors…

P: (Proposta) Per què no m´envies el teu portfolio i mirem de fer una exposició a la meva galeria d´Inowroclaw?

N: Wroclaw! Oh, m´ encanta! Jo hi vaig viure allà durant un any!

P: No, no.WROCLAW NO,  INOWROCLAW.

N: (Inowroclaw….??  Uffff…. No ho situo en el mapa… A saber on collons deu caure això…. Potser que passo… Bé, diré què sí però no seguiré el rollo) I tant, m´encantaria !!!

Al llarg d´aquests mesos, ha estat impossible dir que no a la il.lusió i a la força de la Pani Danuta. Amb no gaire facilitat, des de llavors hem anat quadrant dates i logística.

TOT A PUNT !!!!!!!!!

You can leave a response, or trackback from your own site.

Deixa un comentari

You must be logged in to post a comment.