Inici Nani Navarro Amor entre cadiretes Galeria Bloc Botiga Regala-rt Contacte

SRI LANKA !!!!!!!

Què és la realitat? Totes les experiències son part de la nostra vida, per tant, part d´una realitat existent. Podria semblar que aquest viatge és una bombolla amb principi i final… Però, per què no fer de la meva vida aquesta realitat?

Avui a la Núria i a mi ens han donat habitacions separades, i és la primera nit que passo sola en més d´un mes que porto viatjant amb ella.

Hem arribat a Sri Lanka i de sobte m´he trobat al primer món. Ara estem dormint en una guest house a Nigombo per començar demà la ruta cap al nord. Ordre, silenci, bona olor, organització. Gent molt càlida i facilitadora, amb ganes d´aixecar-me demà i descobrir. Un contrast heavy comparat amb l´Ìndia, però sense que ningú m´escolti, trobo a faltar el DESORDRE !!!!

Sola, mig despullada i amb el ventilador desquiciat, m´he trobat cara a cara amb la realitat de mi mateixa. Fa poc més d´un mes que tancar el pis de Varsòvia, on feia set anys que hi vivia, i deixava una feina per tancar una etapa amb final complicat. L´Ìndia no és un lloc per viatjar quan estàs anímicament enfonsat, però entre la Núria i la sinèrgia del país, sense adonar-me´n he fet un triple salt que em permet prendre prou distància com per mirar enrere sense patir i mirar endavant amb certa creativitat.

Quan torni d´aquest viatge, la meva realitat serà la mateixa que quan vaig marxar; no tinc casa pròpia, no tinc feina i no tinc parella. Però jo ja no sóc la mateixa. Aquesta experiència m´està fent crèixer, m´està omplint de noves visions i noves possibilitats.

A l´Ìndia he aprés a confiar, he entès que el present és a lo màxim que podem aspirar i que la il.lusió és un motor vital. Que la meva llibertat com a dona i occidental és un regal i una oportunitat, i ho vull aprofitar.

Estic amunt, i vaig pujant. La meva felicitat és una bombolla de realitat.

I ara que no em m´escolta ningú, em disposo a veure un capítol de la Riera !!!!!!

You can leave a response, or trackback from your own site.

Deixa un comentari

You must be logged in to post a comment.