Inici Nani Navarro Amor entre cadiretes Galeria Bloc Botiga Regala-rt Contacte

LES TURISTES PROFESSIONALS

El viatge des de Delhi fins al Rishikesh en l´autobús estatal va ser intens. Abans de sortir de Delhi ens varen oferir portar-nos en cotxe per la mòdica quantitat de 15 euros. Però la Keim, com que ja no està de lluna de mel a Sri Lanka amb el protegit i ha tornat a l´ austeritat, em va venir amb el cuento de que som TURISTES PROFESSIONALS i que havíem de conèixer el país des de la base.

La base és que, per variar, érem les dues úniques dones en tot el viatge. Que com les normes de conduir tothom se les passa pel forro, varem estar al límit d haver d´utilitzar la insurence. Que va faltar poc perquè tot el bus (amb el personal enmig de la carretera donant cops a l altre vehicle),  es fotés d´òsties amb un camió que ens anava increpant  com a les pelis americanes. Set hores de molta emoció i de gent que ens mirava i que de tant en tant ens preguntava. El paisatge des del bus, una quadre en verd.

Varem arribar molt tard i encara havíem d´agafar un altre autobús per arribar fins al Rishikesh, però un noi musulmà que havia pujat al tram final, ens va aconsellar dormir aquella nit al mateix hotel on ell s´allotjava.

L´hotel era només per a indis, així que va haver d´intercedir per nosaltres. Cap problema. Varem sopar junts i ens va estar donant algunes lliçons de l´alcorà. Ens va dir que a Europa havíem d´aprendre a confiar més en els desconeguts i deixar-nos portar més pel cor. Em va preguntar si tenia nóvio i si havia tingut alguna parella abans. Crec que no estava preparat per escoltar el meu historial, així que li vaig dir que només n´havia tingut una de parella. I tot i amb això, sembla que no li va sentar gaire bé. Shock de cultures. Em va fer algunes preguntes sobre el perquè havíem trencat, i no sabia ben bé què dir (amb quina d´elles?), així que vaig fer un mix de totes que el van més o menys convèncer.

El noi caminava sempre per davant nostre i ens anava donant algunes ordres d´actuació. La Núria i jo semblaven les seves dones i el cert és que ens varem creure prou el paper. M´ arriben a dir que estic a l´ Iran i m´ho haguès cregut. L´estètica arquitectònica del nord és força àrab.

Avui hem arribat al Rishikesh i ja estem a l´Ashram. El lloc m´ha fascinat i estic amb ganes de saber què s´hi cou aquí dins.

You can leave a response, or trackback from your own site.

Deixa un comentari

You must be logged in to post a comment.