Inici Nani Navarro Amor entre cadiretes Galeria Bloc Botiga Regala-rt Contacte

HE PERDUT EL MEU PASSAPORT

Ens queden dos dies a Sri Lanka, i avui he perdut el meu passaport. Ara estem a Nuwara Eliya i m´he disposat a trucar a l´ambaixada espanyola a Sri Lanka. Però resulta que no n´hi ha, i et deriven a l´ambaixada de Delhi. Només hi ha un camí, m´ha dit el noi:  Com que no em poden fer un passaport provisional i no puc anar indocumentada pel món, he d´agafar el primer vol que surti cap a Barcelona en els propers tres dies. DRAMA TOTAL. No estic preparada psicològicament per tornar a casa, especialment ara que estic amunt de tot i que estic a punt d´entrar a l´Ìndia pel Nord. Ara que estic a punt de tornar a aquest país on la imperfecció li dona sentit a la humanitat.

He hagut d´anar a la comissaria a fer la denúncia. La situació ha estat surrealista. Una habitació d´uns 60 m2, amb llums blanques, tres taules sense activitat, i l´inspector de 90 kg, assegut al darrera d´una d elles sense gaire intenció de moure un dit.

Nani- Hola, he perdut el meu passaport i necessito fer la denúncia per presentar-la al Consultat.

Inspector– Mmmmmm… (passa un minut d´observació i treu dos folis en blanc amb un full de calcar enmig i me´l dona) Apunta.

N– (cara de flipar) Si.

I- He perdut el meu passaport. No no, aquí no, al mig.

N- (escriu)

I- Subratlla

N- El què?

I- EL títol! (Nani subratlla). Molt bé… Ara explica m tot el que has fet des de que vas a arribar a Sri Lanka.

N- ToT???!!!

I-

N- Bé, doncs vaig arribar el dia 10 de juliol una mica deprimida cada cop que pensava que sóc una aturada, i que aquan torni he de tornar a viure a casa de la meva mare. Tret d´això, el primer dia vem estar a Segiriya (un lloc preparat per a la copulació), després vem anar a la platja de Trincomari (on tots els locals se´m volien follar) i finalment a Candy, que és on crec que l he perdut.

I- Interessant…. (Tots el locals se´t volien follar!?)

N- (Bé, per intentar-ho que no quedi, no?)

I- Ara posa el teu número de passaport

N- Ufff….. És que no el recordo…

I- Molt bé, doncs escriu: No recordo el meu número de passaport, però especifica que és un passaport espanyol.

Llavors la Cama, per donar-li un toc més realístic al tema, li diu: Perdoni, Inspector, però jo també sóc policia al meu país i en aquestes situacions, donem un passaport provisional.

En aquell moment he pensat que ella també s´havia trastocat. Li he volgut fer entendre que si en 3 taules no hi havia cap ordinador i amb un gos dormint impedint el pas de l´habitació semblant no molestar a ningú,  seria difícil fer-me un passaport provisional. Malgrat tot, ella ha seguit insistint explicant el procediment que utilitzem a Catalunya.

Quan hem sortit de la comissaria amb el paper signat i en cert estat de shock, m´ha trucat el nostre contacte de Candy per dir-me que miraculosament han trobat el meu passaport en un hotel que no era ni el nostre.

Mai m´haguès imaginat que tornar a l´Ìndia em faria estar tan amunt !!!!!!!!!!!! Què no et deixo Cametaaaaaaa !!!!!!!

Dona però què pensar la importància d´una llibreteta que et dona i et resta drets i possibilitats.

You can leave a response, or trackback from your own site.

Deixa un comentari

You must be logged in to post a comment.