Inici Nani Navarro Amor entre cadiretes Galeria Bloc Botiga Regala-rt Contacte

L´HOME I EL MICO

Aquest matí m´he despertat perquè sentia al nano del restaurant cridant mentres donava cops de pal contra una fusta.

La colònia de micos que ronden per aquí, han pres possessió de l´esmorzar d´una turista i s han plantat davant de la meva porta a menjar-s´ho. Iogurt, repelar el mango, una mica de chapati. He obert i he tancat de cop.  L´home estava histèric, però m´he adonat que si tots els micos es posen d´acord, no hi ha res a fer. I tot i que no sigui molt correcte, com que els hindus no maten cap animal, és una batalla perduda.

De sobte m he vist dins de la guerra de los Simios.

Si el món aguanta,  segons l´ evolució, els micos son els humans del futur. Avui ho he vist clar. Aquest descontrol natural m´ha portat a pensar en que l´home, per la seva intel.ligència, és sent superior davant de la natura. Però és que els micos, quan treballen en comunitat, poden amb nosaltres. I dona´ls-hi uns anyets.

Estic imaginant una societat  compartida. Estem preparats per ser co-protagonistes? O  encara pitjor!, per una baixada a la piràmide alimentària? L´home perd poder i té algú superior que el domina… Arghhhhhhhhh!!!

You can leave a response, or trackback from your own site.

Deixa un comentari

You must be logged in to post a comment.