Inici Nani Navarro Amor entre cadiretes Galeria Bloc Botiga Regala-rt Contacte

BOMBAY, WELCOME !!!

Molta calor, humitat i gent que ens mira. Pocs estrangers, per no dir cap, al centre de Mumbai. Avui quan he vist a la Keim al darrere del vidre de l aeroport, he pujat 10 punts. QUE JA SOC AQUIIII !!!!! No puc posar accents en aquest teclat. Estem en un cyber molt cutre al centre de Bombay, pero diu la Nuria que es de luxe perque tenim aire acondicionat. Certament ho es, tot i q ara han canviat l aire pel ventilador. Costa respirar quan vas pel carrer.  Hem agafat un tren per venir fins al centre. Ens hem posat a la seccio de dones, i totes ens miravem somrients. Ens donaven conversa : Where are you from? How old are you? Are you married? Es veu que es el minim imprescindible per comencar a parlar. El tren molt especial, mig de fusta, mig de ferro. Una estructura peculiar. La Cama i jo, les uniques estrangeres.  La gent es calida i tranquil.la.  L olor es forta pels carrers. Hem agafat un rickshow, una mena de motocapsula amb rodes. Les dues amb les motxilles, assegudes gairebe l una sobre l altre.

Descobrir….

Nani

You can leave a response, or trackback from your own site.

Deixa un comentari

You must be logged in to post a comment.