Inici Nani Navarro Amor entre cadiretes Galeria Bloc Botiga Regala-rt Contacte

CREURE O NO CREURE

La plataforma d´artistes TALENTYART, ha seleccionat  la III part del curtmetratge de l´Amor entre Cadiretes per a aparèixer en  Portada com a artista del mes de Novembre 2012.Despertar-te amb una notícia així hipermotiva tota la setmana.

Sóc molt conscient de que les cadiretes és la part més original i diferent de la meva obra. En general, dins de les tendències actuals.
Sempre tenim un cert respecte i desconfiança a allò que és nou. Per això mateix, rebre el reconeixement per l´Amor entre Cadiretes, per a mi té un significat especial.

La meva pintura és la meva expressió, en ella hi crec,  i m´encanta exposar-la i compartir-la. Què també hi creguin els altres donant-me oportunitats que per a mi són úniques, em reventa l´ànima d´il.lusió i és una empenta a continuar.

TALENTYART (plataforma d´artistes), Núria Cama (generadora d´ idees i gran part del meu somni), Xavier Garcia (…tot ), Esther Rodríguez (la meva SUPERFAN),  Jordi Rivera (creient i generador de confiança), Isabel Yglesias (tantes coses), Juli Carbó (impulsor!!! ) i tots els que hi creieu, us il.lusioneu i us alegreu amb mi: INFINITES GRÀCIES!!!

Les cadiretes porten també la vostra essència.

You can leave a response, or trackback from your own site.

Deixa un comentari

You must be logged in to post a comment.