Inici Nani Navarro Amor entre cadiretes Galeria Bloc Botiga Regala-rt Contacte

UN PERRIFLAUTA, UN RUMANO Y UN GITANO

(Rodalies renfe, trajecte Plaça Catalunya-Badalona,  día X, hora X, ocupació del vagó del 80%)

(Per ordre d´ actuació, entra el Perriflauta)

PERRIFLAUTA: Hola a todos chicoschicas.  Pues eso, que estoy aquí con mi perrita Luna que vive con nosotros en la Casita Encantada y acaba de parir 5 cachorros.  Que nada oye, que si me podéis dar una ayudita pa la comida y esas cosas, pues que me iría de p…. madre. Ah bueno, y que si alguien quiere quedarse con un cachorrito, pues que me lo diga, q los regalamos todos.

Col.lecta econòmica : 80% del públic

(Entra rumano)
RUMANO: Seniores y senioras, buenas días. Yo soy de la Rumanía y vendo el mechero. Dos un euros.  (SILENCI & MIRADES DESUBICADES) Si, pueden mirar a mi y decir otra vez el pesado rumano. No, no quiero mechero! No girar cabezas, es mi trabajo honrado para comer.

Col.lecta econòmica: 0% del públic

(Entra gitano)
GITANO: (Sona cançó)  Señora, una ayudita pa la crisis, muchas gracias (…)

Col.lecta econòmica: 10%

Després de dos mesos, em torno a trobar al Perriflauta  a la Plaça de Catalunya. Des de l´últim dia que el vaig veure, la seva gossa continua parint cada dia  5 gossets,  per 60 dies, a la Casita Encantada ja hi deuen viure 300 gossets que necessiten ser alimentants.

Crisi de valors?  Potser l´ordre hagués alterat el producte? La immigració ja no té res a fer? O és que cal reinventar-se en l´activitat caritativa?

El concepte de la caritat ha anat canviant al llarg dels segles. Avui en dia tothom es considera capaç de treballar i de trobar feina.  El fet de demanar  li origina al donant controvèrsies internes que acaben  en judicis de valors segurament  equívocs, però per les reaccions dels passatgers, queda palès que en  aquest nou model social, la caritat entesa com a acte d´amor desinteressat cap als altres, ja no hi té cabuda.

Sense dubte el perriflauta és el gran triomfador, ja que inicialment el benefici no és per a ell, si no per a un animal desvalgut que no té possibilitats de funcionar de forma autònoma.

El venedor  ambulant i l intèrpret musical haurien d´acudir a la Casita Encantada a la recerca d´un acompanyant que revitalitzi els seus respectius negocis.

You can leave a response, or trackback from your own site.

Deixa un comentari

You must be logged in to post a comment.