Inici Nani Navarro Amor entre cadiretes Galeria Bloc Botiga Regala-rt Contacte

Punts connectats

“No puedes conectar los puntos hacia adelante, sólo puedes hacerlo hacia atrás.Así que tenéis que confiar en que los puntos se conectarán alguna vez en el futuro.”  Steve Jobs

Era el matí del 4 d´octubre del 2010 , quan vaig sortir de casa disposada a que el sol em cremés les galtes al damunt de la meva bici dirigida cap a la feina.
Sabia que Sant Francesc li treuria protagonisme a Santa Dàmaris, però també era el dia del meu sant i tenia ganes de celebrar-ho.

Vaig baixar les escales del meu edifici semicomunista, i en obrir la porta, la bicicleta, que tan acuradament havia aparcat el dia anterior, no hi era.
Em vaig quedar observant atònita l´espai buit sense saber ben bé què fer. Arribava tard  a la feina i no em va quedar més opció que dirigir-me cap a la parada del tramvia que no havia agafat mai des de que m´havia mudat al nou barri.

Va passar el número 10 i m´hi vaig pujar. Sentia molta ràbia i vaig trucar a la meva germana per desfogar-me.
Dins del tramvia, envoltada de gent, se´m va acostar un home:

-Perdona, hola, ets catalana oi? És que he sentit que parlaves en català i….

Estem a punt d´arribar a la seva parada i fem un ràpid intercanvi de coordinades. Un català a Varsòvia és tan preuat com el sol que no surt mai.

Passen els dies i finalment aconseguim quedar.” Molt xules les cadiretes(…) Exportació de cava i vi (…) Vi d´autor (…) Etiquetes amb les cadiretes (…) Promoció d´artistes (…) Què et sembla si… (…)

Aquell matí se´m feia difícil connectar punts. També al llarg de les següents setmanes.

El proper divendres dia 4 de febrer, presentem a Varsòvia el Vi de l´Amor, una colaboració de Nani Navarro i el Club Mas Xarot de Cava i vi. Amb motius de la meva obra, he fet l´etiquetatge de dues ampolles de vi que es comercialitzaran inicialment a Varsòvia.
Juntament es farà l´estrena de la II part de l´Amor entre Cadiretes.

Les coses passen, i en el moment que passen moltes vegades no sabem trobar-li el sentit.
Mentres ahir sentia ràbia i fustració, avui dono gràcies a que em varen robar una bicicleta a canvi d´ haver  guanyat un amic i un impulsor de la meva obra.

Tot allò que avui ens sembla negatiu demà es pot transformar en positiu, i així és com s´ha d afrontar la vida, com un aprenentatge constant i com un cúmul d´experiències que, més tard o més aviat,  acaben donant el seu fruit.

You can leave a response, or trackback from your own site.

Deixa un comentari

You must be logged in to post a comment.