Inici Nani Navarro Amor entre cadiretes Galeria Bloc Botiga Regala-rt Contacte

El moment de néixer

Donar a llum és un moment tan complex com especial, tan repetible com irrepetible.

Ens trobem davant de la vida i se’ns desperten sentiments de responsabilitat, de protecció, d’amor. El món, amb els seus defectes i virtuts, és un lloc millor. I si no ho és, venen ganes de millorar-lo. Sorgeix una trascendència que et lliga a la vida, dotant-la de sentit. Amb les seves múltiples variants, ser fèrtils ens fa millors.

Penso en el nou vingut: Quins amics tindrà, quin serà el seu caràcter, per on viatjarà, on comprarà el seu primer pis o si sempre viurà amb els pares, de qui s´enamorarà, de com serà el seu pas pel món. Quantes coses entendrà quan ell sigui pare. Ho miri com ho miri, sempre és millor que hi sigui que no pas que no hi sigui.

Avui neix la meva pàgina web i amb ella, un nou blog per anar omplint l’espai cibernètic. Tot plegat, una gran il.lusió que ha anat agafant forma durant 6 mesos d´idees i de treball. Els meus sincers agraïments per a tots aquells que, d´una forma directa o indirecta heu fet realitat aquest projecte.

Ens veiem aquí cada dilluns!

Sobrevolant l’Europa central, a l’1 de desembre del 2010.

You can leave a response, or trackback from your own site.

Deixa un comentari

You must be logged in to post a comment.